debata

Corporate Governance: światowe trendy, polski rynek

13 listopada 2018 | Sala Notowań GPW, ul. Książęca 4, Warszawa

pobierz plik ics

Spis treści

Formularz zgłoszeniowy







- usuń + dodaj uczestnika

Przesyłając niniejszy formularz zgłoszone osoby wyrażają zgodę na przetwarzanie podanych w nim danych osobowych w celu i zakresie niezbędnym udziału w wydarzeniu, w którym udział zgłaszają.
Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych:
Zgodnie z art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (zwane dalej RODO) informujemy, że:

  1. administratorem danych osobowych podanych w formularzu zgłoszeniowym jest firma Personalities Katarzyna Łasak z siedzibą przy Pl. Powstańców Warszawy 2, 00-030 Warszawa
  2. dane osobowe podane w formularzu rejestracyjnym przetwarzane są w celu organizacji, administracyjnej obsługi i przebiegu warsztatów i konferencji organizowanych przez firmę Personalities Katarzyna Łasak w tym sporządzenia listy uczestników oraz przekazywania informacji organizacyjnych na podstawie dobrowolnej zgody uczestnika (art. 6 ust. 1 lit. a RODO);
  3. osobie, której dane dotyczą, przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem
  4. osobie, której dane dotyczą, przysługuje prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – prezesa UODO, gdy uzna , że przetwarzanie danych osobowych jej dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych RODO z dnia 27 kwietnia 2016 r.;
  5. udostępnione dane nie będą profilowane,
  6. udostępnione dane nie będą udostępnione do państwa trzeciego i organizacji międzynarodowych;
  7. podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do wzięcia udziału w konferencji.


Szanowni Państwo,

Corporate governance to materia trudna, wielowymiarowa i dla wielu, nawet na rynku kapitałowym niezrozumiała. Warto zatem dyskutować na temat różnych jej aspektów i starać się wyjaśniać zawiłości.

Najbardziej znanym i cenionym na naszym rynku propagatorem wiedzy nt. corporate governance, autorem podręcznika stosowania dobrych praktyk i dziesiątków o ile nie setek publikacji na ten temat jest Andrzej S. Nartowski, który poprowadzi debatę. Być może będzie ona pierwszym krokiem w kierunku reaktywacji cyklicznych spotkań poświęconych corporate governance, o które dopomina się rynek. Już dziś czekamy na Państwa zgłoszenia na debatę (formularz obok), która odbędzie się dzięki uprzejmości GPW na Sali Notowań GPW. 

O kontakt poproszę również tych z Państwa, którzy byliby zainteresowani kolejnymi debatami. Państwa zgłoszenia tematów, ciekawych prelegentów będą mile widziane.

Zapraszam serdecznie i do zobaczenia!

Katarzyna Łasak
k.lasak@personalities.pl

Program

Dziękujemy za udział w debacie! Żywa dyskusja zmotywowała nas do planowania kolejnych tego typu wydarzeń. Zapraszamy do zaglądania na naszą stronę i zapisania się na newsletter, żeby być na bieżąco z organizowanymi przez nas wydarzeniami. 

Prelegenci

Prowadzenie debaty: Andrzej S. Nartowski

Paneliści:

  •  Agnieszka Gontarek, Giełda Papierów Wartościowych w Warszawie SA
  •  Andrzej Maciejewski, Spencer Stuart
  •  mec. Leszek Koziorowski, Kancelaria GESSEL

Warunki udziału

Udział w debacie jest bezpłatny. Warunkiem uczestnictwa jest wypełnienie i przesłanie znajdującego się na niniejszej witrynie formularza zgłoszenia (w pole "kwota" proszę wpisać "0"). Liczba miejsc jest ograniczona. Zgłoszenia będziemy potwierdzać zgodnie z kolejnością ich otrzymania.